ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Άγιαξ: Ο Μάικλ Ολιβερ διαιτητής του αγώνα στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ - Άγιαξ: Ο Μάικλ Ολιβερ διαιτητής του αγώνα στο ΟΑΚΑ

Ο Μάικλ Ολιβερ ορίσθηκε διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (27/11) στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ποια είναι η ιστορία του με τις ελληνικές ομάδες και όχι μόνο.

Ο Μάικλ Ολιβερ ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA ως διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (27/11) στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 33χρονος διαιτητής, που θεωρείται από τις καλύτερες σφυρίχτρες στην Ευρώπη, έχει βρεθεί στον δρόμο και των υπόλοιπων τριών ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Ο Όλιβερ είχε διευθύνει τους αγώνες Μπεσίκτας-Ολυμπιακός (2017) 4-1 για τους "16" του Europa League, Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης (2014) 1-2 για τα προκριματικά του Champions League και ΠΑΟΚ-Άλκμααρ 2-2 (2013) για τους ομίλους του Europa League.

Θυμίζουμε ότι ο Όλιβερ ήταν ο διαιτητής στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους στο Μπερναμπέου για τα προημιτελικά του Champions League στις 11/4/2018, όταν είχε δώσει πέναλτι στον Λούκας Βάθκεθ στο 93ο λεπτό με το σκορ στο 0-3, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τη "Βέκια Σινιόρα" και προκάλεσε αντιδράσεις σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ