ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αδιάφοροι οι Σάκιτς - Μπουζούλαζιτς

ΑΕΚ: Αδιάφοροι οι Σάκιτς - Μπουζούλαζιτς

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες για τον Βόσνιο μέσο του Ατρομήτου Μπουζούλατζιτς και τον Αυστριακού μπακ Σάκιτς. Ωστόσο δεν ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, άλλες είναι οι προτεραιότητές της.

Ο Μίλος Ντέλετιτς πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, κάτι που πέταξε ως βόμβα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και μέσα από ρεπορτάζ, σας επιβεβαίωσε ότι ισχύει το Sport24.gr . Αυτή είναι μια σίγουρη προσθήκη για την Ένωση, αλλά δεν προβλέπεται να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις ακόμα από την εγχώρια αγορά.

Οι Αζέρ Μπουζούλατζιτς και Εμανουέλ Σάκιτς του Ατρομήτου, παίκτες οι οποίοι έχουν ακουστεί και πριν από τις γιορτές για την ΑΕΚ, έχουν μεν προταθεί, ωστόσο δεν ενδιαφέρουν, ούτε ασφαλώς υπάρχει κάτι προχωρημένο για τον πρώτο, όπως γράφεται.

Είναι από τις περιπτώσεις που σε πρώτη φάση, έχουν "κοπεί" (περισσότερο κάποια στιγμή, απασχόλησε ο Μάντσον). Αν θα μπορούσαν να απασχολήσουν σε περίπτωση ευρωπαϊκού αποκλεισμού; Ίσως και ναι... Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν βρίσκονται εντός μεταγραφικού σχεδιασμού της Ένωσης.

Εκτός του Ντέλετιτς, ο οποίος θα προστεθεί στο ρόστερ ως εναλλακτική λύση, η επόμενη άμεση προτεραιότητα της ΑΕΚ, είναι να αποκτήσει εξτρέμ από το εξωτερικό, (τουλάχιστον) έναν παίκτη που επιτέλους, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες σε διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους, θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας για να κάνει τη διαφορά.

Από παίκτες που θα πρέπει να βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, ως συμπληρωματικοί ή ως ικανές εναλλακτικές λύσεις, η ΑΕΚ έχει αρκετούς (αν όχι πολλούς), οπότε δεν θα αναλωθεί στο να πάρει κι άλλους. Σε αυτή την κατηγορία θα ανήκουν οι Ντέλετιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, ο Βασιλαντωνόπουλος που λογικά θα επιστρέψει...

Σε κάθε περίπτωση, τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, είναι αυτή τη στιγμή σε μια κατάσταση "παγώματος". Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, είχε κάνει μια πρώτη μεταγραφική κουβέντα, σε πολύ πρώιμο στάδιο με τον Χιμένεθ όταν ο Ισπανός επέστρεψε. Ο προπονητής δεν έχει καν ιδέα για τις περιπτώσεις των Μπουζούλατζιτς και Σάκιτς, που είχαν προταθεί όταν ακόμα τεχνικός της ομάδας ήταν ο Ουζουνίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ