ΑΕΚ

A Bola: "Μπορεί να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ ο Ζεράλντες"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola επιμένει να θεωρεί πιθανή την επιστροφή του Τσίκο Ζεράλντες στη Σπόρτινγκ, από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ.

Ο Τσίκο Ζεράλντες παραχωρήθηκε δανεικός από τη Σπόρτινγκ στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από εισήγηση του Πορτογάλου πρώην προπονητή της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο, ενώ ταλαιπωρήθηκε κι από τραυματισμό. Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola επιμένει να θεωρεί πιθανή την επιστροφή του Τσίκο Ζεράλντες στη Σπόρτινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο προπονητής των λιονταριών, Ζόρζε Σίλας, είχε παραδεχθεί ότι τόσο ο Ζεράλντες, όσο και οι Ιβανίλντο Φερνάντες (Τράμπζονσπορ) και Ντανιέλ Μπραγκάνσα (Εστορίλ) είναι πιθανό να επιστρέψουν στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας κατά την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο.

Έχει αγωνιστεί σε τρία ματς με την ΑΕΚ, κόντρα σε ΑΕΛ, Λαμία και Ξάνθη στο πρωτάθλημα και σε τρία στα προκριματικά του Europa League κόντρα σε Κραϊόβα και Τράμπζονσπορ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ