CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλο του Ολυμπιακού

Εναέρια μάχη στον αέρα ανάμεσα στον Φορτούνη και τον Στόουνς στη διάρκεια του Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Φορτούνης διεκδικεί τη μπάλα από τον Στόουνς στο Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί του Ολυμπιακού και της Πόρτο επί της Μαρσέιγ. Δύσκολη η συνέχεια στο Champions League, με ισοπαλία στη Γαλλία συνεχίζει στο Europa League.

Την Τετάρτη (25/11) διεξήχθη η τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό, χάρη στο γκολ του Φιλ Φόντεν και πήρε ένα ακόμη τρίποντο. Ενώ δύο ώρες αργότερα η Πόρτο νίκησε 2-0 τη Μαρσέιγ.

Πλέον η Σίτι βρίσκεται μόνη πρώτη με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς και δώδεκα βαθμούς. Η Πόρτο είναι στη δεύτερη θέση με εννιά βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην τρίτη με 3 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα από την Πορτογαλία με ένα βαθμό στα εναπομείναντα δύο ματς συνεχίζει οριστικά στο Champions League και αφήνει εκτός τον Ολυμπιακό ενώ μπορεί και με δύο ήττες ανάλογα τα αποτελέσματα να συνεχίσει στους "16".

Ο Ολυμπιακός θέλει το δύο στα δύο και κόντρα στην Πόρτο θέλει νίκη με καλύτερο σκορ απ' αυτό που είχε φέρει στην Πορτογαλία.

Για τη θέση που οδηγεί στο Europa League όμως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί έναντι της Μαρσέιγ και του αρκεί ένας βαθμός στα εναπομείναντα δύο ματς.

Δείτε τη βαθμολογία, αλλά και τις επόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν στον όμιλο με το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Μαρσέιγ στη Γαλλία να είναι καθοριστικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

25 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μαρσέιγ - Πόρτο 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Σίτι 12 (9-1)

2. Πόρτο 9 (8-3)

3. Ολυμπιακός 3 (1-6)

4. Μαρσέιγ 0 (0-9)

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

5H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/12)

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός (22:00)

Πόρτο - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12)

Ολυμπιακός - Πόρτο (22:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Μαρσέιγ (22:00)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΟΡΤΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ