SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Αλμωπός 2-1: Με Βοΐλη και Μπαγκαλιάνη πήρε το τρίποντο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Αλμωπό
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Αλμωπό INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 2-1 του Αλμωπού Αριδαίας για την 32η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Βοΐλης (27') και Μπαγκαλιάνης (83') τα γκολ των ερυθρόλευκων, μείωσε ο Ρόβας στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 του Αλμωπού για την 32η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι είναι στην 9η θέση με 39 πόντους και έπιασαν στην βαθμολογία την ομάδα της Αριδαίας. Βασικοί ξεκίνησαν οι Καρμπόβνικ και Ανδρούτσος.

Στο 27ο λεπτό ο Ολυμπιακός B' προηγήθηκε με κεφαλιά του Βοΐλη. Στο 63' ο Αλμωπός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο Ρόβας αστόχησε σε πέναλτι.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πιο εύκολα τα πράγματα, χάρη σε σουτ του Μπαγκαλιάνη που κατέληξε στα δίχτυα στο 83ο λεπτό του παιχνιδιού. Στο 90+1' ο Ρόβας μείωσε 2-1 στο σκορ, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Κωστή, Βοΐλης, Πινακάς

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Πρίκας, Ζαχαρός, Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Πέττας, Σέχου, Παρασκευάς, Κέρθι

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ