ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για το ματς με την Λουντογκόρετς

Οι Πέδρο Μαρτίνς και Σεμέδο από συνέντευξη Τύπου για το Champions League τη σεζόν 2019-20
Οι Πέδρο Μαρτίνς και Σεμέδο από συνέντευξη Τύπου για το Champions League τη σεζόν 2019-20 EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό το πρόγραμμα για το παιχνίδι της Τρίτης (3/8) με την Λουντογκόρετς με τη συνέντευξη Τύπου των Μαρτίνς και Σεμέδο να έχει οριστεί για τη Δευτέρα (2/8) στις 4:30μ.μ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (3/8 22:00, MEGA, LIVE SPORT24) την Λουντογκόρετς στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League με τους "ερυθρόλευκους" να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα για την αναμέτρηση με τους Βούλγαρους.

Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού όπου θα βρεθούν οι Μαρτίνς και Σεμέδο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (2/8) στις 4.30μ.μ. χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων ενώ η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στο Ρέντη στις 19:00 και θα είναι ανοικτή για το πρώτο 15' στα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Τη Δευτέρα (2/8) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για το Γ' προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Δευτέρα 2/8

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

19:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα).

Τρίτη 3/8

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Λουντογκόρετς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η συνέντευξη Τύπου της Λουντογκόρετς είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2/8 στις 14:00 (χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων), ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ