ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το κρίσιμο τετραήμερο με Άρη και ΠΑΟΚ και το μισό ρόστερ που έχει ταξιδέψει σε τρεις ηπείρους

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά έντεκα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ταξιδέψει σε τρεις ηπείρους για τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να μην μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων φαντάζει σε πολλούς ως μια καλή ευκαιρία για τον Μίτσελ για να δουλέψει με τους παίκτες ενόψει των δύο καυτών και κρίσιμων αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών για την δεύτερη και τρίτη αγωνιστική των playoffs. Ωστόσο, τι δουλειά μπορεί να κάνει ο Ισπανός τεχνικός όταν απουσιάζει το μισό ρόστερ από το Ρέντη;

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 11 ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού απουσιάζουν αυτή τη στιγμή με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο Γιώργος Μασούρας, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχουν τεθεί στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για τα παιχνίδια με το Γιβραλτάρ στο Φάρο (24/3) και την Λιθουανία στην OPAP Arena (27/3). Και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου για την ομάδα των Ελπίδων ενόψει των αγώνων με την Ουγγαρία (24/3) και την Λευκορωσία (28/3).

Ο Ιν-Μπομ Χουάνγκ βρίσκεται ήδη στις υπηρεσίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού της Νότιας Κορέας, Γιούργκεν Κλίνσμαν ενόψει των αναμετρήσεων με την Κολομβία (24/3) και την Ουρουγουάη (28/3) στο Muncu Football Stadium στην Ουλσάν που βρίσκεται 300 χιλιόμετρα μακριά από τη Σεούλ.

Μάλιστα, εδώ υπάρχει ερυθρόλευκη "μονομαχία" ανάμεσα στον Ιν-Μπομ Χουάνγκ και τον Χάμες Ροντρίγκες στις 24 του μήνα, ενώ η εθνική Κολομβίας θα δώσει στην Ασία ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι εναντίον της Ιαπωνίας (28/3).

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου για τα δύο ματς με το Εσουατίνι στις 24/3 στην Πράια και στις 28/3 στη Νότια Αφρική.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού κλήθηκε από τον Γάλλο ομοσπονδιακό τεχνικό του Κονγκό, Σεμπαστιέν Ντεσαβρέ για τα δύο παιχνίδια με την Μαυριτανία στις 24/3 και 29/3.

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Μάλι για τους δύο αγώνες με αντίπαλο την Γκάμπια για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στις 24/3 και 28/3.

Επίσης, ο Ζούμερ Μπουτούτσι προπονείται με το Κόσοβο για τα δύο παιχνίδια με το Ισραήλ (25/3) και την Ανδόρα (28/3). Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ κλήθηκε στην εθνική Μολδαβίας για τους αγώνες με τις Νήσους Φερόε (24/3) και την Τσεχία (27/3), ωστόσο θα παραμείνει στον Ρέντη για θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων.

Αυτό που προέχει για τον Μίτσελ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές υγιείς στο τέλος του μήνα στο Ρέντη και ανάλογα με την κατάσταση και την κόπωση ορισμένων, ο Ισπανός προπονητής θα καταστρώσει τα πλάνα του για τους αγώνες με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Το θετικό για τον ερυθρόλευκο τεχνικό είναι πως θα έχει πάλι στη διάθεσή του και ξεκούραστο τον Μπιέλ που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και τον Εμβιλά, ο οποίος αναμένεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ