ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Τρίτη (22/06) στην Αθήνα ο Πιέρ Κουντέ

Ο Πιερ Κουντέ με τη φανέλα της Μάιντς
Ο Πιερ Κουντέ με τη φανέλα της Μάιντς 2020 ALEXANDER HASSENSTEIN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς ο Πιέρ Κουντέ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την Τρίτη (22/06) προκειμένου να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Η μεταγραφή του 25χρονου Καμερονέζου μέσου, Πιέρ Κουντέ, στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία, όπως είπε και ο προπονητής της εθνικής Καμερούν, μια και ο άσος της Μάιντζ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την Τρίτη (22/06) στις 15:00.

Ο Κουντέ είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για αντικαταστάτης του Καμαρά, μια και ο 24χρονος μέσος είναι στη "βιτρίνα" με τους προς πώληση ποδοσφαιριστές. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν για το ποσό των 1.8 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους.

Μετά την άφιξη του στη χώρα μας, ο Κουντέ θα περάσει στις ιατρικές εξετάσεις, συν το τεστ κορονοϊού και ύστερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι, μετά τον Τικίνιο Σοάρες ο Κουντέ θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Πειραιά.

Είναι 19 φορές διεθνής με την Εθνική Καμερούν (ένα γκολ), με τη Μάιντς φέτος μέτρησε 11 ματς, ενώ συνολικά έπιασε τις 70 συμμετοχές στην τριετία. Παλιότερα με τη Γρανάδα είχε 38 εμφανίσεις και 5 γκολ, ενώ με τη Β’ ομάδα της Ατλέτικο έπαιξε σε 35 ματς και σκόραρε 2 φορές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ