ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι διεθνείς παίκτες των ερυθρόλευκων με τις εθνικές τους ομάδες

Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του στο Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League.
Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του στο Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές κατά το διάστημα της διακοπής των εθνικών πρωταθλημάτων. Αναλυτικά ο "έλεγχος" των παικτών των ερυθρόλευκων.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων πλησιάζει στο τέλος της. Σιγά σιγά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στον Ρέντη, με τη δουλειά ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) να εντατικοποιείται.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν συνολικά 17 διεθνείς. Τι έκαναν όμως όλοι αυτοί κατά την παρουσία τους στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Δείτε αναλυτικά.

Ο "έλεγχος" των διεθνών του Ολυμπιακού

Χάμες Ροντρίγκες (Κολομβία): Στο πρώτο φιλικό απέναντι στη Γουατεμάλα έπαιξε βασικός για 64 λεπτά, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ στη νίκη με 4-1 στο 40'. Στο δεύτερο φιλικό κόντρα στο Μεξικό ήταν ξανά στη βασική ενδεκάδα και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τον Μπορέ να περνάει στη θέση του. Η Κολομβία επικράτησε 3-2.

Γιώργος Μασούρας (Ελλάδα): Βασικός και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League έπαιξε ο Γιώργος Μασούρας. Ο 28χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε για 90 λεπτά απέναντι στην Κύπρο. Στο ματς κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία έκανε το 2-1.

Έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη να περνάει στη θέση του.

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ελλάδα): Αλλαγή και στα δύο παιχνίδια αγωνίστηκε ο 29χρονος Κρητικός μέσος. Στην ήττα από την Κύπρο μπήκε στο ημίχρονο αντί του Σιώπη, ενώ στη νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία έκανε την είσοδό του στο 76' στη θέση του Μπακασέτα,

Ίνμπομ Χουάνγκ (Ν. Κορέα): Σε ένα παιχνίδι από τα δύο φιλικά της Νότιας Κορέας αγωνίστηκε ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Συγκεκριμένα, έπαιξε για 90 λεπτά στη νίκη με 1-0 απέναντι στο Καμερούν.

Ουί Τζο Χουάνγκ (Ν. Κορέα): Άτυχος στάθηκε ο Ούι Τζο Χουάνγκ στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του. Στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στο Καμερούν μπήκε στο 72', όμως τραυματίστηκε και αποχώρησε δέκα λεπτά αργότερα. Στο 2-2 με την Κόστα Ρίκα δεν έπαιξε.

Τόμας Βατσλίκ (Τσεχία): Δεν πήγε καλά για τον Βατσλίκ το "ταξίδι" του στην εθνική ομάδα της Τσεχίας. Στο ματς κόντρα στην Πορτογαλία η χώρα του δέχθηκε τέσσερα γκολ, ενώ είχε και μία σύγκρουση με τον Ρονάλντο. Απέναντι στην Ελβετία έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με πρόβλημα στον ώμο.

Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία): Ο 27χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στο φιλικό παιχνίδι με το Μπενίν, ενώ στο 27ο λεπτό βρήκε δίχτυα, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο δεύτερο φιλικό κόντρα στο Κονγκό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Ντόρον Λάιντνερ (Ισραήλ): Ο 20χρονος αριστερός μπακ βοήθησε την ομάδα του στο ματς απέναντι στην Αλβανία για το Nations League. Συγκεκριμένα έπαιξε για 73 λεπτά στη νίκη με 2-1.

Στη συνέχεια συνεισέφερε και στην Κ21 καθώς αγωνίστηκε για 63 λεπτά κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ αποχώρησε με ενοχλήσεις. Το Ισραήλ επικράτησε 3-1 στα πέναλτι.

Παπέ Αμπού Σισέ (Σενεγάλη): Δύο φιλικά έδωσε η εθνική Σενεγάλης. Στο φιλικό με τη Βολιβία ο αμυντικός του Ολυμπιακού έμεινε στον πάγκο, ενώ κόντρα στο Ιράν έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο. Για την ιστορία το ματς έληξε 1-1.

Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα): Δεν ήταν μεγάλη η συμμετοχή του 21χρονου επιθετικού μέσου των ερυθρόλευκων με την εθνική ομάδα της χώρας του. Έπαιξε για 19 λεπτά στην ήττα με 1-0 από την Αλγερία, ενώ απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού έμεινε στον πάγκο.

Ντιαντιέ Σαμασέκου (Μάλι): Δύο φιλικά είχε προγραμματισμένα απέναντι στη Ζάμπια το Μάλι. Το πρώτο έγινε με τον Ντιαντιέ Σαμασέκου να μπαίνει στο 63ο λεπτό. Ο δεύτερος αγώνας δεν έγινε ποτέ λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Πιέρ Κούντε (Καμερούν): Φιλικά έδωσε και το Καμερούν με τον Κούντε να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Στην ήττα με 2-0 από το Ουζμπεκιστάν μπήκε αλλαγή στο 62'. Από τον πάγκο ήρθε και απέναντι στη Νότια Κορέα. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε για 12 λεπτά.

Οι παίκτες της Κ21 της Ελλάδας και ο Αλίγιαγκιτς

Η Εθνική Κ21 έδωσε φιλικό κόντρα στην Πολωνία. Ο Κώστας Τζολάκης ξεκίνησε βασικός, ενώ στο 61' παραχώρησε τη θέση του. Επιπλέον, ο Απόστολος Αποστολόπουλος μπήκε αλλαγή στο 62' και ο Αναστάσιος Σαπουντζής στο 71'. Τέλος, ο Γιάννης Καράκουτης έμεινε στον πάγκο.

Ακόμη, ο Ντένις Αλίγιαγκιτς έπαιξε στη νίκη με 2-1 της Τσεχίας Κ20 απέναντι στη Ρουμανία. Έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ