ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Δευτέρα σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντβέρπ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα (6/12) θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αντβέρπ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός την Πέμτπη (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT 24) αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στο Βέλγιο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League με στόχο την πρώτη θέση. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ενημέρωση για τα εισιτήρια.

Η διάθεση θα γίνει τη Δευτέρα 6/12 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25. Για την αγορά των εισιτήριων από τα εκδοτήρια, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν ραντεβού από την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ROYAL ANTWERP που θα διεξαχθεί στο «Bosuilstadion» την Πέμπτη 9/12/2021 στις 18:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τη Δευτέρα 6/12 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στο Βέλγιο.

από το site www.olympiacos.org.

Με την οριστικοποίηση του ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο με την επίδειξη του email καθώς και όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας, πατήστε εδώ

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήριο, δεν θα προμηθευτούν εισιτήριο αλλά voucher το οποίο θα πρέπει να το ανταλλάξουν με την κάτωθι διαδικασία.

Το voucher θα πρέπει να το ανταλλάξουν με εισιτήριο την ημέρα του αγώνα 9/12/21 από τις 16:00 έως 16:30 στο σημείο συνάντησης (Rally Point) “Park Spoor Oost” – Antwerp.

Από το σημείο συνάντησης οι φίλαθλοι μας θα μεταφερθούν στο γήπεδο ΜΟΝΟ με πούλμαν και συνοδεία της αστυνομίας. Οποίος φίλαθλός της ομάδας μας δεν έρθει στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, επειδή δεν θα επιτρέψει η βέλγικη αστυνομία να προσεγγίσουν οι φίλαθλοί μας το γήπεδο μεμονωμένα.

Είσοδος στο γήπεδο έχουν μόνο όσοι έχουν ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου, το οποίο μπορούν να το ελέγξουν την εγκυρότητά του στην εφαρμογή https://www.covidscan.be/en/

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 40€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ