ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τέλος ο Μανωλάς

Ο Μανωλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ριντ
Ο Μανωλάς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ριντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τη δεύτερη θητεία του στους ερυθρόλευκους να αποδεικνύεται αρκετά σύντομη. Θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι για λογαριασμό της Σάρτζα.

Ο Κώστας Μανωλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σάρτζα, που του προσέφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Ο 31χρονος στόπερ επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, όταν αποκτήθηκε από τη Νάπολι, με τους ερυθρόλευκους να επιθυμούν την απόκτησή του από το περσινό καλοκαίρι. Την περσινή σεζόν έπαιξε 14 φορές και πανηγύρισε την κατάκτηση της Super League, ενώ φέτος πρόλαβε να "γράψει" ήδη οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παρελθόν ο Μανωλάς έχει αγωνιστεί σε Ρόμα και Νάπολι, πριν από την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό και την τριετία που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Οι ερυθρόλευκοι τον παραχώρησαν το καλοκαίρι του 2014 στη Ρόμα έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν στη σεζόν με διαθέσιμους στόπερ τους Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπα και Ρέτσο, ενώ υπάρχει και ο Βρσάλικο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικός αμυντικός σε διάταξη με τρεις ή σε τετράδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ