ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ταξιδεύει για Ικόνιο ο Μπουχαλάκης

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το Ικόνιο ώστε να ολοκληρώσει τον δανεισμό του ως το καλοκαίρι στην Κόνιασπορ ταξιδεύει τις επόμενες ώρες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η συμφωνία Ολυμπιακού – Κόνιασπορ για τον δανεισμό ως το τέλος της σεζόν του Ανδρέα Μπουχαλάκη δεδομένη από τη Δευτέρα. Το μόνο που απέμενε για να επικυρωθεί ήταν και η συμφωνία του ίδιου του Έλληνα διεθνή. Περίμενε ως και το φίναλε της μεταγραφικής περιόδου μήπως και προκύψει κάτι από κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η προτεραιότητα του, αυτό ακριβώς επικαλέστηκε και πριν 20 μέρες όταν δις του χτύπησαν την πόρτα ομάδες από την αραβική χερσόνησο, ούτε όμως σε επίπεδο επιθυμίας ούτε και σε επίπεδο προτεραιότητας ήταν στην κορυφή της αξιολόγησής του.

Από την στιγμή που ούτε στο… παρά ένα του κλεισίματος της αγοράς εμφανίστηκε κάτι διαφορετικό, ο «Μπούχα» - έχοντας μιλήσει και με τον Μίτσελ – το πήρε απόφαση και ταξιδεύει απόψε για το Ικόνιο ώστε να ολοκληρώσει και τα τυπικά της μετακόμισής του στην Τουρκία, αυξάνοντας έτσι την παροικία Ελλήνων στη Super Lig.

Απλώς δανεισμός ως το καλοκαίρι, χωρίς option αγοράς από τους «πράσινους» της Κόνιασπορ (στον πάγκο της οποίας βρίσκεται εδώ και 10 μέρες ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, πάλαι ποτέ, για ένα φεγγάρι τεχνικός του ΠΑΟΚ), οι οποίοι στο πρόσωπο του 29χρονου μέσου βλέπουν τον αντικαταστάτη του Βόσνιου Αμίρ Χατζιαχμέτοβιτς ο οποίος αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στην Μπεσίκτας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ