ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στις 16:00 κλείνει ο σταθμός Φαλήρου λόγω φιέστας

Ολυμπιακός: Στις 16:00 κλείνει ο σταθμός Φαλήρου λόγω φιέστας

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας θα κλείσει σήμερα, στις 16:00, ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Φάληρο, λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας θα κλείσει σήμερα, στις 16:00, ο σταθμός του Φαλήρου στον ηλεκτρικό, λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για τις 19:30. Για όσο διάστημα παραμείνει κλειστός ο σταθμός, οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Η αστυνομία προφανώς θέλει να αποφευχθεί όσο γίνεται η παρουσία κόσμου έξω από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", θυμίζοντας ότι πέρυσι είχαν συγκεντρωθεί αρκετές χιλιάδες για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου. Εξαιτίας του κορονοϊού, ο στόχος είναι να μην υπάρξει κόσμος που θα πάει για να γιορτάσει τον τίτλο.

Την Δευτέρα (10/5) μάλιστα, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να σεβαστούν τα πρωτόκολλα κορονοϊού για την προστασία όλων. "Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την ερχόμενη Τετάρτη (12/5) ζητώντας από τους φίλους των ερυθρολεύκων να σεβαστούν τα πρωτόκολλα κορονοϊού για την προστασία όλων", ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ