ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα για το μεγάλο φιλικό με την Νότιγχαμ, στο σωματείο Ελπίδα όλα τα έσοδα

Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα για το μεγάλο φιλικό με την Νότιγχαμ, στο σωματείο Ελπίδα όλα τα έσοδα

Ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ ενώνουν τις δυνάμεις τους και αφιερώνουν το φιλικό στην ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Αφιερωμένο στο Σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο” είναι το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12, 19:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελπίδα, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της Θύρας 25.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Όλα τα έσοδα του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 19.00, θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.

Ας μείνει αξέχαστος στα παιδιά, χάρη στην προσφορά όλων μας, ο φιλικός αγώνας της 10ης Δεκεμβρίου. Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις που θα κρατήσουμε φεύγοντας από το γήπεδο και στην ελπίδα που θα προσφέρουμε στις ψυχές των παιδιών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ