ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Ισπανία ο Μαρσέλο, εκτός οι Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Μαρσέλο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μαρσέλο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την αποστολή που θα ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) στην Ισπανία για προετοιμασία, με τον Μαρσέλο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν και τους Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά να μένουν εκτός.

Δύο ημέρες πριν την αναχώρηση για την Ισπανία όπου θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα πάρουν μέρος σε αυτήν, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Μαρσέλο, να συμπεριλαμβάνεται μέσα στις επιλογές του Μίτσελ.

Εντός αποστολής βρίσκονται επίσης οι Μπόουλερ, Σαμασέκου, Κασάμι, όπως και ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Άβιλα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, όιπως επίσης και οι τραυματίες Βατσλίκ και Βαλμπουενά αλλά και ο Ντε λα Φουέντε.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ