ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκάουτ κορυφαίων συλλόγων στην Αμβέρσα για τα "διαμάντια" των ερυθρολεύκων

Ο Παπέ Αμπού Σισέ
Ο Παπέ Αμπού Σισέ EUROKINISSI SPORTS

Εκπρόσωποι κορυφαίων συλλόγων θα βρεθούν στις εξέδρες του “Bosuilstadion” για να παρακολουθήσουν παίκτες του Ολυμπιακού και της Αντβέρπ.

Σκάουτ της Λίβερπουλ, της Νιούκαστλ, της Μίλαν, της Ίντερ, της Νις, της Λιλ, της Τορίνο και της Φιορεντίνα αναμένεται να βρεθούν απόψε (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3 και LIVE από το SPORT24) στο “Bosuilstadion” για να παρακολουθήσουν παίκτες του Ολυμπιακού και της Αντβέρπ.

Σχετικά με την πειραϊκή ομάδα, οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών συλλόγων θέλουν να τσεκάρουν (για ακόμη μία φορά) τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Μαντί Καμαρά, τον Παπε Αμπου Σισέ, τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Γιώργο Μασούρα.

Στην Αμβέρσα, στην πόλη με την έντονη οικονομική δραστηριότητα από το εμπόριο διαμαντών, αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι θέλουν να ρίξουν ματιές στα “διαμάντια” του Ολυμπιακού ενόψει των προσεχών μεταγραφικών περιόδων.

Η Νις και η Λιλ παρακολουθούν αρκετό καιρό τώρα τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ ο τελευταίος βρίσκεται επίσης στο “μικροσκόπιο” της Λίβερπουλ και της Νιούκαστλ.

Η Τορίνο και η Φιορεντίνα έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον Μασούρα και τον Μαντί αντίστοιχα, ενώ η πρώτη έχει ασχοληθεί και με τον Σισέ. Επίσης, ενδιαφέρον από την Ιταλία (Σασουόλο;) υπάρχει για τον Ρέαμπτσιουκ. Όσο για τις άλλες δύο ιταλικές ομάδες την Μίλαν και την Ίντερ φέρεται να τσεκάρουν παίκτες της Αντβέρπ και θα έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν σημειώσεις και για ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας είναι να κάνουν όσο το δυνατό καλύτερα την δουλειά τους στο Βέλγιο και ο Ολυμπιακός να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του και αν είναι δυνατόν και με την πρώτη θέση στον όμιλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ