ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ανανέωσε ως το 2024 με 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2024 με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης ανανέωσης ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες στον Ολυμπιακό. Το πρωί της Παρασκευής ο Ρούμπεν Σεμέδο και οι εκπρόσωποί του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024.

Οι ετήσιες αποδοχές του διεθνούς -πλέον- κεντρικού αμυντικού σχεδόν διπλασιάστηκαν και από 700 χιλιάδες, θα αμείβεται πλέον με 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη σύμβαση ανάμεσα στην ομάδα και τον Ρούμπεν έληγε το καλοκαίρι του 2023, ενώ το καλοκαίρι υπήρξε έντονο πρέσινγκ από τη Μπενφίκα.

Η πρόταση των “αετών” έφτασε στα 10 εκατομμύρια ευρώ, οι “ερυθρόλευκοι” αρνήθηκαν και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι ο παίκτης θέλει να μείνει και να ανανεώσει με τον σύλλογο, όπως κι έγινε δύο ημέρες μετά από τη νίκη σε βάρος της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο Sport24.gr διαβάσατε από τις 30 Σεπτεμβρίου για την πρόθεση του Ολυμπιακού να “δέσει” τον 27χρονο στόπερ, καθώς και στις 10 του Οκτώβρη για το βέτο που έθεσε ο Πέδρο Μαρτίνς για την παραμονή του συμπατριώτη του. Με τη διαφορά ότι τα χρήματα που θα εισπράξει τελικά είναι περισσότερα από το ένα εκατομμύριο που του προτάθηκε στην πρώτη κουβέντα. Κάπως έτσι έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.

Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αποκαλυπτικός για το θέμα, μιλώντας σε πορτογαλική ιστοσελίδα. Ο προπονητής των Πειραιωτών, ανέφερε: "Η επιθυμία του Σεμέδο έγινε πραγματικότητα. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Ηθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε.

Ανανέωσε γιατί ήθελε να παίζει στο Champions League. Μέσα σε ένα χρόνο είχε πολύ μεγάλη εξέλιξη και με το νέο συμβόλαιο επιβραβεύτηκε. Είναι πολύ χαρούμενος και ξέρει ότι μέσω του Ολυμπιακού έχει μια χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ