ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ρασίνγκ Κλουμπ και Ρίο Άβε για Λοβέρα

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ο Λοβέρα σε προσπάθειά του στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρασίνγκ Κλουμπ και τη Ρίο Άβε για την παραχώρηση του Μάξι Λοβέρα. Η ομάδα που θα κάνει την καλύτερη πρόταση είναι αυτή που θα κερδίσει την υπογραφή του Αργεντινού εξτρέμ.

Ο Μάξι Λοβέρα είναι φευγάτος από τον Ολυμπιακό. Μετά την αποχώρηση του Χιλάλ Σουντανί, κι αυτός φέρεται να βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες, η Ρασίνγκ Κλουμπ από την Αργεντινή κάνει συζητήσεις με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για να αποκτήσει τον 21 ετών μεσοεπιθετικό, αλλά δεν είναι και η μόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, στο κόλπο για την υπογραφή του Αργεντινού έχει μπει και η Ρίο Άβε. Και αυτή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι ασφαλώς και θα δώσουν τον ποδοσφαιριστή στο κλαμπ που θα καταθέσει καλύτερη πρόταση. Σημειώνεται πως οι συζητήσεις αφορούν στον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό ο Λοβέρα εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2024. Με τους "ερυθρόλευκους" ο Νοτιοαμερικανός ποδοσφαιριστής έχει κάνει 34 συμμετοχές, έχει σκοράρει δύο φορές και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ