ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Sport Bild: "Ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Ραφίνια η Σάλκε, θετικός ο Βραζιλιάνος"

Sport Bild: "Ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Ραφίνια η Σάλκε, θετικός ο Βραζιλιάνος"
Ο Ραφίνια στον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Sport Bild, η Σάλκε θέλει να αποκτήσει τον Ραφίνια, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους βασιλικούς μπλε από το 2005 έως το 2010.

Οι εμφανίσεις του Ραφίνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν προσελκύσει τα βλέμματα από τη Γερμανία. Σύμφωνα με την Sport Bild, η Σάλκε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους βασιλικούς μπλε από το 2005 έως το 2010.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Σάλκε έχει αποκτήσει ήδη τον Σιντ Κολάζινατς, ενώ απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τον Κλας Γιάν Χούντελαρ. Έτσι, η γερμανική ομάδα θέλει να προχωρήσει και με το θέμα του Ραφίνια.

Σύμφωνα με την Sport Bild, ο Βραζιλιάνος μπακ έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους το χειμώνα ή το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή με τον Ραφίνια, ο οποίος έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του να επιστρέψει στην Bundesliga. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σάλκε, το προφίλ του Ραφίνια ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που ζητάει ο προπονητής της ομάδας.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις με τους ερυθρόλευκους στη Super League Interwetten, έχοντας μοιράσει μία ασίστ. Η Σάλκε δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς είναι στην 17η θέση με επτά πόντους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ