ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε στη Φρανκφούρτη ενόψει ΠΑΟΚ για να μη χάσει χρόνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει οδηγίες στους παίκτες του
Ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει οδηγίες στους παίκτες του FACEBOOK ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην Φρανκφούρτη ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/10, 20.30) για να μη χάσει χρόνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματίσει προπόνηση σήμερα (22/10) το πρωί στη Φρανκφούρτη για τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μην χάσουν χρόνο και να μπουν άμεσα σε ρυθμό ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν σε βοηθητικό γήπεδο στο περιβάλλοντα χώρο του “Deutsche Bank Park” και στην προπόνηση πήραν μέρος και ο Ροντρίγκες με τον Κρίστινσον, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Γερμανία γι´ αυτό ακριβώς τον λόγο –είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του ομίλου του Europa League.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Άιντραχτ έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, ενώ όσοι έπαιξαν ως αλλαγή στο β´ ημίχρονο μετείχαν κανονικά στην προπόνηση με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους.

Ο Ελ Αραμπί έκανε δύο ράμματα στο φρύδι στο αριστερό μάτι, από την αγκωνιά που δέχτηκε από τον Γιάκιτς (36´), την οποία δεν είδε ο Πορτογάλος διαιτητής Τιάγκο Μαρτίνς, ούτε οι συμπατριώτες του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ο Πινέιρο στο VAR, ωστόσο θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής (22/10) στην Αθήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ