ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Ντόι, πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Ροντρίγκες, θεραπεία ο Ανδρούτσος

Ο Ντόι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Ντόι στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του στην Μαρμπέγια. Προπονήθηκε ο Ντόι, θεραπεία ο Ανδρούτσος, πρόγραμμα στο γυμναστήριο έβγαλε ο Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Εστεπόνα, μία μέρα πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας Ντόι προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (6/12).

Απεναντίας ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Μία μέρα πριν από την επιστροφή τους στη βάση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τρίτη (6/12) στη Μαρμπέγια και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, σε αμυντικούς και επιθετικούς. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε αρχικά με την αμυντική γραμμή, ώστε μεθοδικά να οργανωθούν στο γήπεδο συγκεκριμένες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Εν συνεχεία με τους επιθετικούς δόθηκε έμφαση στα κοντρόλ, στις πάσες, στις σέντρες και στα τελειώματα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ισπανικού εδάφους, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεκαήμερη χειμερινή προετοιμασία εκτός των συνόρων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ