ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πιο κοντά η ανανέωση απ’ την πώληση για Σεμέδο

O Σεμέδο σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ
O Σεμέδο σε στιγμιότυπο από τον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ EUROKINISSI

Ο Καφού φεύγει (τη Δευτέρα), ο Τιάγκο Σίλβα έρχεται (μέχρι τέλος της εβδομάδας), ο Ρούμπεν Σεμέδο μένει και με νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

O Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στην Ομόνοια, θα δώσει το παρών στην αυριανή κλήρωση (Πέμπτη 1/10) για τους ομίλους του Champions League, η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ξεκίνησε, ενώ μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να κλείσουν τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα.

Το Sport24.gr σας μεταφέρει σήμερα τις εξελίξεις σε τρεις σημαντικές υποθέσεις με σημαντικότερη εκείνη του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ θόλωσε τα νερά το βράδυ της Τετάρτης μετά από τον αγώνα με την Ομόνοια λέγοντας από τη μία πως είναι “ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό” και από την άλλη πως το θέμα του θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση είναι πολύ πιο πιθανή η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Ολυμπιακό παρά η πώληση με προορισμό τη Μπενφίκα για τον 26χρονο αμυντικό. Το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους” λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν στις 700.000 ευρώ “νετ”, συν μπόνους.

Η κουβέντα που γίνεται αφορά μια γενναία αύξηση που θα ανεβάσει σημαντικά τις ετήσιες αποδοχές του (κοντά στο 50%), προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ακόμη πιο ευχαριστημένος, στο μεγάλο λιμάνι. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, η σύμβαση θα επεκταθεί για έναν ακόμη χρόνο και η Μπενφίκα μπορεί να περιμένει…

Είναι μεγάλο, άλλωστε, το δέλεαρ και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να μείνει στον Πειραιά και να είναι πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη, από τη στιγμή που οι “αετοί” της Λισσαβόνας έμειναν εκτός Champions League. Κάπου εδώ θα πρέπει να τοποθετήσουμε και τον Καφού, καθώς οι δύο παίκτες εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ “ΠΕΤΑΕΙ” Ο ΚΑΦΟΥ

Είναι γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο 27χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν πρόκειται να υπογράψει πριν από το τέλος της εβδομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τον έχει στα πλάνα μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Γιάννενα (4/10, 20.30) με σκοπό να ταξιδέψει για Αγγλία το πρωί της Δευτέρας, οπότε και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η κοινή ιδιοκτησία των δύο συλλόγων επιτρέπει κάτι τέτοιο παρότι η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 5 Οκτώβρη, καθώς δεν θα χρειαστεί π.χ. ο Καφού να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις…

Στο μεταξύ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Τιάγκο Σίλβα, ο δημιουργικός μέσος της Φόρεστ που όπως έχει αποκαλύψει από τις 18 Αυγούστου το Sport24.gr θα ενταχθεί στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας για μια επιπλέον ποιοτική λύση στη μεσαία γραμμή.

Ο 27χρονος Πορτογάλος, ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει σχετικά ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα, δεν είναι ακόμη έτοιμος για να προσφέρει άμεσα, άρα δεν υπάρχει και κάποιος ιδιαίτερος λόγος βιασύνης. Θα έρθει στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψει και θα ολοκληρώσει εδώ την αποθεραπεία του, προκειμένου να μπει το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ