ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πέρα από προπονητές, ο Κορδόν έχει ξεχωρίσει και ποδοσφαιριστές

Ο Ζόνι Καρντόσο
Ο Ζόνι Καρντόσο 2021 FERNANDO LLANO/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα την πρόσληψη ενός νέου προπονητή, ωστόσο ο Κορδόν έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί ότι ταιριάζουν στους ερυθρόλευκους.

Προτεραιότητα του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό αποτελεί η πρόσληψη προπονητή και είναι απόλυτα λογικό καθώς σε συνεργασία με τον καινούργιο κόουτς θα τρέξουν στη συνέχεια όλες οι υποθέσεις που αφορούν στη διαμόρφωση του ρόστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τον προπονητή θα λάβουν αποφάσεις για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, για τους δανεικούς, για εκείνους που δεσμεύονται για ακόμη ένα χρόνο, για εκείνους που θα πρέπει να παραχωρηθούν, αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ενσωματωθούν στο έμψυχο δυναμικό τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από την ιεράρχηση που έχει κάνει ο 59χρονος στις επιλογές του για τους υποψήφιους τεχνικούς για τον Ολυμπιακό, όπως οι Ιραόλα, Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Κίκε Σετιέν, Μαρτίνεθ, αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις των Μαρτίνο, Κρέσπο, Κίκε Φλόρες, Τίτε, κάτι ανάλογο έχει στα υπόψη και για ποδοσφαιριστές.

Ο Κορδόν έχει ξεχωρίσει περιπτώσεις παικτών

Ο Κορδόν ως έμπειρος τεχνικός διευθυντής και γνώστης της διεθνούς αγοράς, έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών που θεωρεί ότι ταιριάζουν στον Ολυμπιακό και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι λογικό ο Ισπανός να έχει τη δική του λίστα, όπως λογικό είναι οι προτάσεις που έχουν στην πειραϊκή ΠΑΕ να τεθούν υπόψη του τεχνικού διευθυντή και όλες μαζί να φτάσουν -όταν έρθει η ώρα- στα χέρια του νέου προπονητή.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει αρκετά δημοσιεύματα στην Ισπανία που συνδέουν τον Ολυμπιακού με κάποιους παίκτες. Από τον Τζόνι Καρντόσο της Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε μέχρι τον Άλεξ Κογιάδο της Μπαρτσελόνα που λήγει ο δανεισμός του στην Έλτσε και τον Τόνι Λάτο που μένει ελεύθερος από την Βαλένθια. Την Δευτέρα (29/5) υπήρξαν αναφορές στην Γαλλία, σχετικά με τα περί ενδιαφέροντος των ερυθρόλευκων για τον Ραφαέλ Ρατάο της Τουλούζ, ενώ τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα στην Ιταλία έκαναν λόγο για τον Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους.

Βέβαια, η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα απασχολήσει διεξοδικά την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Κορδόν μετά την πρόσληψη του καινούργιου προπονητή και αφού πρώτα γίνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ