ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας, με σύνθημα "Ξανά μαζί"

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας απ' τον Ολυμπιακό
Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας απ' τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το σύνθημα "Ξανά μαζί". Αφετηρία για τους ερυθρόλευκους το 50% της χωρητικότητας των γηπέδων, προτεραιότητα στους εμβολιασμένους.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια για τη νέα σεζόν, εφόσον τα μηνύματα της κυβέρνησης για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα να είναι θετικά. Το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας είναι "Ξανά Μαζί" και αναφέρεται στην επιστροφή της κανονικότητας, με την παρουσία μετά από πολύ καιρό των θεατών στις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Όπλο γι' αυτή την ενέργεια είναι ο εμβολιασμός, επομένως προτεραιότητα θα έχουν οι εμβολιασμένοι, ενώ ως μίνιμουμ έχει προβλεφθεί το 50% της χωρητικότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα εκκινούν απ' τα 80 ευρώ, ενώ θα φτάνουν μέχρι τα 3.200 ευρώ, με τον παρακάτω πίνακα να αναφέρει τις τιμές, ανά θύρα, όπως και τις τιμές στις Family Θύρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας OLYMPIAKOS

Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων θα διαφέρει σε σχέση με τον συνηθισμένος εξαιτίας της κατάστασης. Συγκεκριμένα κάθε ημερομηνία θα υπάρχει και διάθεση σε δύο θύρρες. Η διάθεση ξεκινάει στις 29 Ιουνίου για τις θύρες 21,22. Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-2020, που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Οι ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας
Οι ημερομηνίες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας OLYMPIAKOS

Η πανδημία του κορονοϊού επίσης μεταβάλει την διαδικασία εισόδου στα γήπεδα, με την αποστολή ξεχωριστού εισιτηρίου, χωρίς barcode μέσω email. Σε περίπτωση που επιτραπεί αριθμός θεατών κάτω του 50%, τότε θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και αποστέλλονται στους κατόχους των διαρκείας.

Η διαδικασία εισόδου των θεατών στο γήπεδο
Η διαδικασία εισόδου των θεατών στο γήπεδο OLYMPIAKOS

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού

"«Ξανά μαζί» για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και στον δρόμο για το 5ο αστέρι. «Ξανά μαζί» στο… σπίτι μας για να γίνουμε και πάλι ο 12ος παίκτης της ομάδας. «Ξανά μαζί» για να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες του Θρύλου μας. «Ξανά μαζί» για να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. «Ξανά μαζί» στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και στην προσπάθεια που κάνουν όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα για να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την τροπαιοθήκη του συλλόγου με κατακτήσεις εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «ξανά μαζί» παρουσίασε την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Δυστυχώς, η πανδημία δεν επέτρεψε για περισσότερο από ένα χρόνο να υπάρχει φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα, ενώ περιορισμοί θα υπάρχουν και φέτος, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα έχουν σειρά προτεραιότητας στην αγορά μόνο στις θύρες που είχαν ή στις θύρες με αντίστοιχο κόστος και αυστηρά στις συγκεκριμένες ημέρες που αναγράφονται, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιλογή θέσης.

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.

Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Όσοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, προβλέπεται αναλογική έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Για όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας θα υπάρχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές. Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα γίνεται με τους παρακάτω δύο τρόπους

1) Online

Τις εκάστοτε ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης και ώρα έναρξης στις 09:30. Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τα τηλεφωνικά ραντεβού, θα είναι διαθέσιμα online στις 18:30.

2) Από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 48 00 920 την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διάθεσης και θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού.

Θα εξυπηρετούνται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης ημέρας / θυρών. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Χωρίς την επίδειξη sms δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από τα εκδοτήρια.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22, , πατώντας ΕΔΩ"

"Λογικό το 50% για την επιστροφή του κόσμου"

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει με μίνιμουμ 50% χωρητικότητα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και γι' αυτόν τον λόγο θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων της σεζόν 2019-2020 (11.000 εισιτήρια). "Το 50% των εισιτηρίων προσομοιάζεται με το τι ισχύει στις άλλες δραστηριότητες θεαμάτων. Είναι ένα λογικό ποσοστό το 50%, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όλα τα σενάρια. Είναι ένα λογικό νούμερο, Έχει γίνει δουλειά και σε επίπεδο Super League. Έχουμε όλα τα πρωτόκολλα, ώστε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο με ασφάλεια" σχολίασε ο κ. Καραπαπάς.

Ωστόσο, υπήρξε και προτροπή, ώστε και ο κόσμος να είναι συνειδητοποιημένος, ειδικά στο ζήτημα των εμβολιασμών: "Ο κόσμος πρέπει να είναι επίσης συνειδητοποιημένος. Ο κόσμος θα μπορεί να έρχεται με εμβολιασμό, με πράσινο πιστοποιητικό ή ίσως με τεστ, αν το αποφασίσουν οι λοιμωξιολόγοι".

Σε ερώτηση του SPORT24 για το αν αν υπάρχει πρόταση για τους εμβολιασμένους, ώστε να εξαιρούνται απ' το 50% ο κ. Καραπαπάς απάντησε αρνητικά: "Έχει γίνει μία αρχική κουβέντα, δεν θέλουμε να κατηγοριοποιήσουμε, Να μην υπάρχει . Προτιμάται η ασφάλεια και όχι η κατηγοριοποίηση. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν έχει συζητηθεί ούτε από λοιμωξιολόγους, ζήτημα ξεχωριστής κερκίδας για εμβολιασμένους, όπως τις ΗΠΑ. Προτρέπουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ