ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παραδόθηκε ο φάκελος για τη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι

Η παράδοση του φακέλου για τη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη
Η παράδοση του φακέλου για τη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη INTIME NEWS

Την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου παραδόθηκε ο φάκελος της δωρεάς του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός,Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Αρκαλοχώρι και στο Καστέλι Κρήτης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προχωράει στη δωρεά οικίσκων ώστε να λειτουργήσουν άμεσα τα Γενικά Λύκεια στο Αρκαλοχώρι και το Καστέλι.

Την Πέμπτη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε στον Δήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Κρήτης τον φάκελο με τη σύμβαση και τα σχέδια κατασκευής σχολικών αιθουσών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/11 στην αίθουσα εκδηλώσεων του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο, συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό των έως τώρα ενεργειών της Κυβέρνησης προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων και τον προγραμματισμό των επόμενων κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, κ Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος παρέδωσε στον Δήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης, κ. Μανώλη Φραγκάκη, φάκελο με τη σύμβαση και τα σχέδια κατασκευής σχολικών αιθουσών. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων για το Γενικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου (12 σχολικές αίθουσες, 3 WC και 1 γραφείο) και το Γενικό Λύκειο Καστελίου (9 σχολικές αίθουσες, 2 WC και 1 γραφείο).

Οι κατασκευές γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η Κρατική Εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και αναμένεται να παραδοθούν σε περίπου 20 μέρες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ