STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κορυφής στη Super League Interwetten

Ο Ελ Αραμπί με τον Κρέσπο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020/21 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό
Ο Ελ Αραμπί με τον Κρέσπο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020/21 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό INTIME

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και τον ΠΑΟΚ δεσπόζει στην 7η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Δικέφαλο να ψάχνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" το διπλό θα τον ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Όλα τα μάτια της σημερινής αγωνιστικής της Super League Interwetten είναι δίχως αμφιβολία στραμμένα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (24/10, 20.30, Novasports Prime και LIVE SPORT24 με ηχητική περιγραφή από τον Παντελή Διαμαντόπουλο) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σ' ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών που οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν τον κόσμο τους, λόγω τιμωρίας, ο Δικέφαλος ο οποίος προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό στη Κοπεγχάγη στο Europa Conference League (1-2) θα ψάξει το τρίποντο για να ξεπεράσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας από την άλλη, θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη στη σειρά νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν πρώτοι στην κατάταξη.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης θα υποδεχτεί στις 16:00 τον Παναιτωλικό στο Κλ. Βικελίδης, ΟΦΗ και Λαμία θα αναμετρηθούν στο Γεντί Κουλέ στις 18:15, ενώ ο Βόλος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

16:00 Άρης - Παναιτωλικός / Novasports2
16.00 Βόλος - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT1HD
18.15 ΟΦΗ - ΠΑΣ Λαμία / COSMOTE SPORT2HD
20:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ / Novasports Prime

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

Από σήμερα κάθε μεγάλο παιχνίδι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα έχει και την ηχητική περιγραφή του. Ξεκίνημα μ' ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ματς, το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ