ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα και Σεμέδο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι Σεμέδο και Μπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ
Οι Σεμέδο και Μπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουσεϊνού Μπα και Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ η συμμετοχή του Χασάν είναι εξαιρετικά αμφίβολη

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (18/04, 19:30 NOVA SPORTS 1 - LIVE SPORT 24) τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ουσεϊνού Μπα και Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο δεύτερος κρίθηκε ανέτοιμος, αν και είχε δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει και ο Αχμέντ Χασάν. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που παραχώρησε χθες στη NOVA, ισχυρίστηκε ότι θα περιμένει την κατάστασή του μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Τόσο ο Αιγύπτιος φορ, όσο και ο Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει με την υγεία των ποδοσφαιριστών, καθώς ο τίτλος έχει ήδη κριθεί. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι αδιάφοροι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ