ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και Ανδρούτσο

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και Ανδρούτσο
Πανηγυρικό στιγμιότυπο με Φορτούνη και Ανδρούτσο EUROKINISSI

Η σκόνη που σήκωσε η απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν έχει πέσει, αλλά ο Ολυμπιακός απόψε έχει μπροστά του άλλο ένα υψηλό εμπόδιο στο δρόμο για τον τίτλο, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί η “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα να περιστρέφεται γύρω από τη σπουδαία προσθήκη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στον κόσμο, αλλά κι εντός των αποδυτηρίων, ωστόσο, απόψε υπάρχει αγώνας μπροστά κι τι αγώνας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (19.30, NS1HD) τον ΠΑΟΚ και σε περίπτωση νίκης, θα τον αφήσει 15 βαθμούς πίσω, βγάζοντάς τον ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με μια θερμή αγκαλιά, οι δύο τους τα είπαν για αρκετή ώρα και ο διεθνής στόπερ έπιασε δουλειά, ξεκινώντας με ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να μπει στη μάχη το συντομότερο δυνατό. Απόψε, όμως, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, με τον Πορτογάλο κόουτς να έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του.

Σύμφωνα με όσα έχει πει στους παίκτες του και όσα έχει “δείξει” στην τελευταία προπόνηση, ο κόουτς των “ερυθρολεύκων” σκοπεύει να “πατήσει” στην ενδεκάδα που παρέταξε και στο τελευταίο ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι το 4-3-3, με τον Μπουχαλάκη να πλαισιώνει τους Εμβιλά, Καμαρά στον άξονα και τον Μαντί να πατάει περισσότερο προς το επιθετικό τρίτο του γηπέδου, κοντά στον Ελ Αραμπί.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα ξεκινά τις προσπάθειές του από τα “”φτερά”, αλλά θα διατηρήσει τον ελεύθερο ρόλο του μπαλαντέρ, ενώ στο άλλο άκρο θα παραμείνει ο φορμαρισμένος Μπρούμα. Όσο για την τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Ζοζέ Σα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Ραφίνια και Χολέμπας, οι δύο έμπειροι μπακ που ήταν βασικοί μέχρι πριν από λίγο καιρό, αν δεν αλλάξει κάτι τις ώρες που μεσολαβούν, θα καθίσουν στον πάγκο.

Να θυμίσουμε ότι στην “αποστολή” για την αποψινή αναμέτρηση η τεχνική ηγεσία συμπεριέλαβε τους Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσο, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ