STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0: Γιορτή με Μασούρα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ του Μασούρα κόντρα στον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ του Μασούρα κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 32ο λεπτό επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στα playoffs επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν αυτό το τρίποντο χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Μαρτίνς, η οποία γιόρταζε την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν με νίκη σε ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους, όπου πέτυχε και το γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με το σκορ να μην αλλάζει έως το φινάλε.

Στη βαθμολογία μία αγωνιστική πριν από το φινάλε ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει 87 πόντους και βρίσκεται στο +23 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μάλιστα μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κρμέντσικ δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Σα. Στη συνέχεια ο Λύρατζης σούταρε άουτ.

Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος, αφού έχασε με τραυματισμό τον Παπασταθόπουλο που αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Καμαρά, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το 3-4-3. Από το 12ο λεπτό και μετά η ομάδα του Μαρτίνς έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο στο 19' ο Δικέφαλος είχε νέα ευκαιρία με τον Τζόλη.

Ο Ολυμπιακός όσο κυλούσαν τα λεπτά έπαιρνε ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή και κυκλοφορώντας την μπάλας. Στο 32ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Σε κόντρα επίθεση ο Αραμπί τροφοδότησε ωραία τον Μασούρα, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Μαρτίνς συνέχισε να βρίσκεται ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και πριν απ' τη λήξη του ημιχρόνου είχε ευκαιρία και γι' ακόμη ένα γκολ με τον Ανδρούτσο να σημαδεύει το δοκάρι του Πασχαλάκη στο 39ο λεπτό.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΕΠΕΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε την κατοχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει απειλητικός. Ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά προσπαθώντας να χαλάσει το passing game του Δικεφάλου και να γίνει επικίνδυνος με κάποιο κλέψιμο στην κόντρα. Στο 59' ο Ολυμπιακός είχε και μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με σουτ του Μπρούμα, έπειτα από λάθος του Μιχάι.

Ωστόσο, μετά και από το 65ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι πήραν εκ νέου τα ηνία, αφού πλέον ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας. Στο 71ο λεπτό σημειώθηκε νέα καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Ο Φορτούνης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Η εικόνα του παιχνιδιού δύσκολα άλλαζε με το τέμπο και τον ρυθμό να είναι χαμηλός. Οι παίκτες του Ολυμπιακού κρατούσαν την μπάλα και διαχειρίζονταν το προβάδισμά τους. Στο 84' οι ερυθρόλευκοι είχαν τελική με τον Φορτούνη, ο οποίος πάτησε περιοχή, χωρίς να καταφέρει να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε, οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το προβάδισμά τους και πανηγύρισαν τη νίκη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ