ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάνω από 20.000 οπαδοί στο "Καραϊσκάκης" για τη ρεβάνς με την Μακάμπι

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς
Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυναμική υποστήριξη των οπαδών του στην ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με πάνω από 20.000 να έχουν κλείσει ήδη θέση για τον αγώνα της Τετάρτης (27/7) στο Καραϊσκάκης.

Το ματς της ερχόμενης Τετάρτης (27/7, 22:00) κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα με φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions Lague είναι μόλις το δεύτερο επίσημο μέσα στη σεζόν για τον Ολυμπιακό ωστόσο είναι εξαιρετικά κρίσιμο και το γεγονός αυτό το έχει συναισθανθεί πλήρως ο κόσμος της ομάδας.

Απόδειξη η μεγάλη κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων που μαρτυρά και το ενδιαφέρον των φιλάθλων των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση, με πάνω από 20.000 να έχουν κλείσει ήδη θέση για το κρίσιμο ματς, που συνιστά τη ρεβάνς του 1-1 των δύο ομάδων την περασμένη Τετάρτη.

Το νούμερο αυτό αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών και μάλιστα σε μία περίοδο που πάρα πολύς κόσμος λείπει από το λεκανοπέδιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του ωστόσο να αναμένεται να έχουν την ένθερμη στήριξη του κόσμου τους με στόχο την πρόκριση.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς, όπως και των εισιτήριων διαρκείας, θα συνεχιστεί και την Τρίτη (26/7) από τις 10:00 έως τις 18:00, από τα εκδοτήρια, όπως και όλο το 24ωρο online, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 7, αφού στις Θύρες 3-7 ισχύουν μόνο εισιτήρια διαρκείας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ