STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα τρία γκολ του Ριβάλντο στο τριφύλλι

O Ριβάλντο πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης"
O Ριβάλντο πανηγυρίζει γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ριβάλντο είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε δύο σερί εντός έδρας νίκες επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, βρίσκοντας τρεις φορές συνολικά το δρόμο προς την εστία των πρασίνων (VIDEO).

Ο Ριβάλντο είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει ποτέ στη χώρα μας για να παίξει ποδόσφαιρο και το ελληνικό φίλαθλο κοινό έχει σίγουρα πάρα πολλές αναμνήσεις από τα κατορθώματά του πάνω στο χορτάρι αφού τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού (2004-07) όσο και της ΑΕΚ (2007-08).

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν άκρως επιδραστικός στα μεγάλα ντέρμπι και αυτό το έδειξε με το... καλημέρα, όταν τη σεζόν 2004-05 χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0 επί του Παναθηναϊκού με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο "αιωνίων" στο νέο Καραϊσκάκης.

Έναν χρόνο μετά (σεζόν 2005-06) πλήγωσε ξανά τους πράσινους, με τον "Ρίμπο" να ανατρέπει με δύο γκολ του το προβάδισμα που είχε πάρει το τριφύλλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έκι Γκονζάλες και να οδηγεί τους Πειραιώτες σε νίκη με 3-2 στο Φάληρο στο δρόμο προς το δεύτερο σερί νταμπλ τους εκείνη την περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ