STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Μπρούμα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του τίτλου

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY-OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY-OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπρούμα σφράγισε με ιδανικό τρόπο τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό καθώς έγραψε το τελικό 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκης" στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (VIDEOS).

Ιδανικότερο φινάλε δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Μετά από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στο Βικελίδης, οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τρίποντο στο ντέρμπι αιωνίων για να πάρουν τον τίτλο, 46ο στην ιστορία τους, από την 3η κιόλας αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten, και το πέτυχαν.

Το έκαναν μάλιστα και με ανατροπή αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Παναθηναϊκό αλλά το γύρισαν με τον Χασάν, με το κερασάκι να έρχεται στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός είχε βγει όλος στην επίθεση στο τελευταίο κόρνερ που είχε κερδίσει για να καταφέρει να ισοφαρίσει, με τον Διούδη να είναι και αυτός στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι έκοψαν τη μπάλα, ο Μπρούμα βγήκε στην επίθεση έφτασε μέχρι έξω από την περιοχή και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-1 για να δώσει το σύνθημα για την έναρξη των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία των Πειραιωτών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ