ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οπαδοί επισκέφτηκαν τον Μαρτίνς και του είπαν ότι ο κύκλος του έκλεισε

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ INTIME

Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στον Ρέντη, έπειτα από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακάλεσε το ρεπό που είχε δοθεί για την Πέμπτη και οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Μάλιστα, οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν στην προπόνηση, όπου μίλησαν με τους παίκτες για το αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης (27/7).

Στη συνέχεια μίλησαν με τον Πέδρο Μαρτίνς στον οποίο τόνισαν πως κατά τη γνώμη τους ο κύκλος του έκλεισε στους ερυθρόλευκους αν και προσέφερε αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο 39χρονος Ισπανός προπονητής, Κάρλος Κορμπεράν, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αν οι ερυθρόλευκοι "χωρίσουν" με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στην Game Night της Πέμπτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Αντώνη Οικονομίδη σχολίασαν το ευρωπαϊκό κάζο του Ολυμπιακού, το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και την επόμενη ημέρα στην ομάδα, όπως και όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ