ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν τον Ροντινέι στους ερυθρόλευκους

Ο Ροντινέι με τη φανέλα της Φλαμένγκο
Ο Ροντινέι με τη φανέλα της Φλαμένγκο © 2017 SILVIA IZQUIERDO / AP IMAGES

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο UOL, ο δεξιός μπακ της Φλαμένγκο, Ροντινέι, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και από μέρες μεταξύ των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται ως πιθανές λύσεις είναι κι ο Ροντινέι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο.

Στη Βραζιλία προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, με δημοσίευμα να κάνει λόγο για συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον 31χρονο στέλνοντάς τον στον Πειραιά. Πρόκειται για ρεπορτάζ του UOL Esporte, βάσει του οποίου ο Ροντινέι έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που θα επικυρώσουν τη μετακίνηση.

Ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιδα όπως είναι το πλήρες όνομά του μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο στο τέλος Δεκεμβρίου και σίγουρα ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός της πατρίδας του, αλλά προέρχεται από μία καλή σεζόν όπου είχε 46 συμμετοχές και έξι ασίστ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, ο Ροντινέι έχει προσφορές από ομάδες της χώρας του, αλλά και των ΗΠΑ και έχει προταθεί σε ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η αξία του ανέρχεται στο 1.300.000 ευρώ και κατά τη θητεία του στη Φλαμένγκο είχε συνολικά 163 αγώνες, 6 γκολ και 17 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, την Κορίνθιανς και την Πόντε Πρέτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ