ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το διπλό απέναντι στη Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λαμία (19/9, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, SPORT24) εκτός έδρας με στόχο την πρώτη του νίκη στη Super League Interwetten. Ποιες σκέψεις κάνει για το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η πρώτη ευρωπαϊκή αποστολή εξετελέσθη για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι με από μηχανής θεό τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ επικράτησαν 2-1 της Αντβέρπ κάνοντας το πρώτο αποφασιστικό βήμα στη φάση των ομίλων του Europa League. Πλέον, όμως, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει αφήσει πίσω της το ματς κόντρα στους Βέλγους και επικεντρώνεται στη Super League Interwetten.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απ' τη Λαμία (19/9, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για τη 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν το μομέντουμ που έχουν, ώστε να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη Super League Interwetten και να μπουν ξανά στον "σωστό δρόμο" μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα στο Καραϊσκάκης.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές τους να πέσουν στην παγίδα που έπεσαν με τους Περιστεριώτες. Η αποτελεσματικότητα είναι το μέγιστο ζητούμενο, προκειμένου ο Ολυμπιακός να μην μπλέξει σε... περιπέτειες και να δημιουργηθεί άγχος που θα βαρύνει τα πόδια των παικτών. Το τρίποντο είναι αναγκάιο και άπαντες το γνωρίζουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Οι σκέψεις του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στην Αντβέρπ εξαιτίας απουσιών, αλλά και για να δοθούν κάποιες ανάσες. Ο Πέδρο Μαρτίνς το Σάββατο (18/9) ανακοίνωσε την αποστολή με τον Εμβιλά, ο οποίος αναμένεται να χάσει τα δύο επόμενα ματς, και τον Γιώργο Μασούρα, που ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμό, να είναι στη λίστα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα "τρέξει" να καλύψει το κενό του Εμβιλά, που θα μείνει εκτός. Ο Μαντί Καμαρά φαίνεται να έχει καπαρωμένη τη θέση στον άξονα και από εκεί και πέρα ενδέχεται να τοποθετηθούν δίπλα του ο Κούντε με τον Μπουχαλάκη. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος επιλέξει το 4-2-3-1 τότε πιθανότητες συγκεντρώνει να αγωνιστεί και ο Αγκιμπού Καμαρά μπροστά απ' τα δύο κεντρικά χαφ.

Στις δύο πλευρές των εξτρέμ διεκδικούν τις θέσεις οι Ονιεκούρου, Βαλμπουενά, Βρουσάι, αλλά και ο Ρόνι Λόπες που δεν έπαιξε κόντρα στην Άντβερπ, ενώ δεν πραγματοποίησε και καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος απέναντι στον Ατρόμητο. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός ψάχνεται ακόμη στους ερυθρόλευκους και δείχνει ότι χρειάζεται να βρει τα... πατήματά του. Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως ο Μαρτίνς θα εμπιστευθεί τον Τικίνιο απ' το ξεκίνημα, δίνοντας ανάσες στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τέλος, ο Βατσλίκ πρόκειται να βρίσκεται κάτω απ' την εστία, ενώ στην αμυντική τετράδα φαβορί είναι οι Καρμπόβνικ, Σισέ, Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ. Όμως, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος προπονητής να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, εφόσον στην αποστολή είναι άπαντες παρόντες και η ξεκούραση είναι αναγκαία, εφόσον ακολουθεί μεσοβδόμαδη 3η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Απόλλωνα (22/9, 18:15, NOVA, LIVE SPORT24). Οι τελικές αποφάσεις του Πορτογάλου θα γνωστοποιηθούν λίγο πριν απ' τη σέντρα της αναμέτρησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ