ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς πετάει μία μπάλα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πέδρο Μαρτίνς πετάει μία μπάλα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκης την ΑΕΚ (25/4, 19:30, Novasports 1HD) και το SPORT 24 καταγράφει τα δεδομένα και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten (25/4, 19:30, Novasports 1HD, SPORT 24) . Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει αφενός τον τίτλο, όμως θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ και Αστέρα. Άλλωστε, πλησιάζει και ο κρίσιμος ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να είναι έτοιμοι στο 100%.

"Είναι δική μου ευθύνη να το αλλάξω" είχε αναφέρει ο Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά από την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες αναφερόμενος στη συγκέντρωσή της ομάδας του και αυτό θα επιδιώξει στο παιχνίδι με την Ένωση στο Καραϊσκάκης, να αποτινάξει οποιαδήποτε χαλαρότητα. Το 1-5 στο ΟΑΚΑ είναι ακόμη νωπό, όμως όπως ξεκαθάρισε και ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του το παιχνίδι της Κυριακής (25/4) δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα. Εκτός βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως και ο Μπα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου (24/4) δεν έδειξε ξεκάθαρα τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης. Άλλωστε, όπως τόνισε στις δηλώσεις του όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και αποτελούν επιλογή στο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις την Κυριακή (25/4).

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ

Πάντως, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Μαρτίνς θα αλλάξει αρκετά πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες. Πρόκειται δηλαδή να κάνει χρήση αρκετών παικτών, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ημέρες έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια. Επομένως, η διαχείριση υλικού από τον Πορτογάλο τεχνικό είναι αναγκαία.

Με αυτή τη λογική, κάτω από τα δοκάρια των ερυθρόλευκων θα βρίσκεται ο Ζοσέ Σα, με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ρούμπεν Σεμέδο στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Αριστερά στην άμυνα θα κινείται ο Χολέμπας και δεξιά ο Ανδρούτσος. Επομένως, θα διατηρηθεί η τετράδα στα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα στον άξονα αναμένεται να αγωνιστούν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, ενώ ρόλο 10αριού μπροστά τους θα πάρει ο Κώστας Φορτούνης ή ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Μασούρας αναμένεται να αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ με τον Μπρούμα στα δεξιά και στην κορυφή τον Αραμπί. Θέση στην άκρη διεκδικεί και ο "Φορτού" αν δεν προτιμηθεί στο γνωστό του ρόλο, αυτόν του επιτελικού χαφ.

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω μπαίνουν με μεγάλο αστερίσκο, εφόσον ενδέχεται να υπάρξουν εκπλήξεις σε πρόσωπα και σχηματισμό, όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του Κρίστινσον στο τέρμα ή του Αχμέντ Χασάν στην αιχμή του "δόρατος". Όπως προαναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει ακόμη και η τελική του σκέψη θα διαμορφωθεί την Κυριακή (25/4).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ