ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι συνδέουν τον Σεμέδο με τη Γουλβς

Ο Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το πορτογαλικό TVI 24, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γουλβς.

Τα μεταγραφικά σενάρια για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το όνομα του Σεμέδο συνδέθηκε ξανά με άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πορτογαλικό ΜΜΕ, TVI 24, ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Γουλβς.

Το δημοσίευμα αναπαράγουν και αγγλικά ΜΜΕ αναφέροντας πως οι Λύκοι είναι σε αναζήτηση ενός στόπερ, επομένως ο Σεμέδο είναι μία λύση. Το όνομα του 27χρονου κεντρικού αμυντικού είχε συνδεθεί το προηγούμενο διάστημα με την Μπενφίκα και την Πόρτο.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Γεωργακόπουλος είχε ενημερώσει μέσω του Show Must Go On Live, πως ο Πορτογάλος σέντερ μπακ των Πειραιωτών δεν ψάχνεται να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο Σεμέδο ειδικά μετά και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, όπου παίρνει πλέον 1,2 εκατ. ευρώ, είναι πολύ ευχαριστημένος στους ερυθρόλευκους.

Έχει ανοικτές τις κεραίες του, δεν κλείνει καμία πόρτα, όμως δεν είναι σε φάση να θέλει πάση θυσία να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο Σεμέδο φέτος αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους ερυθρόλευκους, ενώ σκόραρε και ένα γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ