ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι παίκτες και το επιτελείο έκλεισαν θέση στην εικονική κερκίδα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ του Αραμπί κόντρα στον ΠΑΣ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ του Αραμπί κόντρα στον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες, όπως και το επιτελείο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού στήριξαν τον Ερασιτέχνη, καθώς προμηθεύτηκαν το εισιτήριό τους για την εικονική κερκίδα της φιέστας στις 12 Μαΐου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Τετάρτη (12/5) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ σε ματς για τα play offs της Super League Interwetten και στο φινάλε του αγώνα θα γίνει η απονομή του 46ου πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά ανακοίνωσαν πως θα υπάρξει εικονική κερκίδα για τη φιέστα με στόχο την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Την Πέμπτη (6/5) ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε τη στήριξή του στον Ερασιτέχνη, αφού προμηθεύτηκε το εικονικό του εισιτήριο. Λίγη ώρα αργότερα ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του στα social media γνωστοποίησε πως άπαντες στο επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές έκλεισαν τη δική τους θέση για τη φιέστα στηρίζοντας με σειρά τους τον Ερασιτέχνη και δίνοντας το παράδειγμα και στον κόσμο.

Η προπώληση των εικονικών εισιτηρίων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα έχουν ήδη πωληθεί πάνω από 16.000 εισιτήρια. Με λίγα λόγια το μισό Γεώργιος Καραϊσκάκης "γέμισε" μία εβδομάδα πριν από τη φιέστα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

"Παίρνουμε κι εμείς θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Το επιτελείο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου προμηθεύτηκαν το «εικονικό» εισιτήριό τους για τη φιέστα του Ολυμπιακού μας και στηρίζουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τον Ερασιτέχνη!

«Γεμίζουμε» το Καραϊσκάκη, στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: https://www.olympiacossfp.gr".

Υπενθυμίζεται πως στην εικονική κερκίδα του Ολυμπιακού για τη φιέστα τίτλου έπειτα από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα βρεθούν και οι ερυθρόλευκες πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο, λίγες μόλις μέρες μετά το θρίαμβο επί της Ντουναϊσβάρος στη Βουδαπέστη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ