ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν ότι ο Καμαρά επιστρέφει στους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν ότι ο Καμαρά επιστρέφει στους ερυθρόλευκους
EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά το ρεπορτάζ του SPORT24 για την απόφαση της Ρόμα να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, ήρθε και η επιβεβαίωση από ιταλικό μέσο για την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους.

Ο Μαντί Καμαρά παραχωρήθηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα όμως ένας τραυματισμός του στο δεύτερο μισό τον κράτησε στον πάγκο το μεγαλύτερο διάστημα, με το SPORT24 να αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν επρόκειτο να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από τους Πειραιώτες ύψους 11,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η σχετική επιβεβαίωση από ιταλικά μίντια, με την ιστοσελίδα "Sportitalia" να αναφέρει πως ο μέσος από την Γουινέα θα επιστρέψει στην ελληνική ομάδα από τη στιγμή που δεν θα πληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του.

"Ήταν στον αέρα, τώρα όμως είναι σίγουρη η αποχώρηση του Μαντί Καμαρά από την Ρόμα. Για τον γεννημένο το 1997 μέσο δεν θα καταβληθεί το ποσό των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του και έτσι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, έτοιμος να αρχίσει μία νέα περιπέτεια ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν", αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει διαμηνύσει στους εκπροσώπους του ότι επιθυμεί να πάρει μεταγραφή, είτε σε ιταλική ομάδα είτε σε κλαμπ από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και μέσα στον μήνα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ