ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι 11 εκλεκτοί του Μαρτίνς για το ματς με τον Βόλο

Οι Κώστας Φορτούνης και Ματιέ Βαλμπουενά σε αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Super League
Οι Κώστας Φορτούνης και Ματιέ Βαλμπουενά σε αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten. Δείτε τις επιλογές του Πορτογάλου.

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Super League όμως αυτό δεν κάνει τον Πέδρο Μαρτίνς να χαλαρώνει ούτε λεπτό. Έτσι, ενώ σκεφτόταν να κάνει αλλαγές με δεδομένο πως υπάρχει κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στο Europa League, τελικά επέλεξε να προχωρήσει σε μία μόνο διαφοροποίηση για το ματς κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε σύγκριση με το αρχικό σχήμα των ερυθρολεύκων στην Ολλανδία.

Αυτή θα είναι η είσοδος του Κώστα Φορτούνη στην 11άδα αντί του Μπουχαλάκη, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να επιβραβεύεται ουσιαστικά για την εξαιρετική παρουσία του στο "Φίλιπς Στάντιον" όπου πέρασε αλλαγή και αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημιίχρονο, έχοντας σημαντική συμβολή στην πρόκριση της ομάδας του στους "16" της διοργάνωσης.

Όσον αφορά στη διάταξη απέναντι στους Θεσσαλούς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, αυτή θα είναι 4-2-3-1. Ο Σα κάτω από την εστία, με την αμυντική τετράδα (από δεξιά προς τα αριστερά) να αποτελείται από τους Λαλά, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Οι Εμβιλά και Καμαρά στον άξονα, οι Μπρούμα και Βαλεμπουνά στα δύο φτερά της επίθεσης και ο Φορτούνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από την αιχμή του δόρατος στη γραμμή κρούσης των νταμπλούχων Ελλάδας, Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς: Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρουμά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ