ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι 11+3 του Μαρτίνς στη μάχη της Αμβέρσας

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα Βόλο για τη Super League Interwetten.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αντβέρπ (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3 και LIVE από το SPORT24) για την έκτη αγωνιστική του Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει τις δοκιμές του στον Ρέντη.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, θα υπέθετε κάποιος ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ενδεχομένως να προχωρούσε σε πολλές αλλαγές στον αγώνα με την Αντβέρπ (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3 και LIVE από το SPORT24) στο Βέλγιο, καθώς είναι πολύ κοντά χρονικά με εκείνον με τον Άρη (12/12) στο Καραϊσκάκης. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην Αμβέρσα, καθώς θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες η πειραϊκή ομάδα να πάρει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει στο τσεπάκι το εισιτήριο για την φάση των “32” του Europa League τον Φεβρουάριο, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη η χαραμάδα για την απευθείας παρουσία του στους “16” της διοργάνωσης και τα ματς τον Μάρτιο, σίγουρα αποτελούν μία πρόκληση.

Οι δοκιμές του Μαρτίνς

Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας έκανε διάφορες δοκιμές στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη και σε πρόσωπα και σε συστήματα. Αρχικά, παρέταξε με τους βασικούς (σε σχηματισμό 4-2-3-1) τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Λόπες, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Δηλαδή, είχε τους Εμβιλά και Μ. Καμαρά στην ίδια ευθεία στα χαφ και μπροστά τους στον άξονα τον Α. Καμαρά.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην προπόνηση, ο Μαρτίνς πέρασε κάποια στιγμή στους βασικούς τον Μπουχαλάκη αντί του Μ. Καμαρά διατηρώντας το 4-2-3-1, ενώ αργότερα διαφοροποίησε το σύστημα σε 4-3-3, με τριάδα στα χαφ τους Εμβιλά, Μ. Καμαρά και Μπουχαλάκη, αφήνοντας εκτός τον Α. Καμαρά.

Σε ό,τι αφορά την τριάδα στην επίθεση, δοκίμασε για κάποιο διάστημα τον Ονιεκούρου στη θέση του Λόπες και τον Τικίνιο αντί του Ελ Αραμπί. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως, είτε ο Μαρτίνς κάνει δεύτερες σκέψεις για την ενδεκάδα είτε επιθυμεί να μπερδέψει τον αντίπαλο προπονητή. Επίσης, είναι πιθανό να θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση όσο το δυνατόν πιο πολλούς ποδοσφαιριστές για την δύσκολη αναμέτρηση με την Αντβέρπ.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει εντοπίσει και στόπερ και αριστερό μπακ και κεντρικό χαφ από την ευρωπαϊκή αγορά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά δεν έχει προχωρήσει τις επαφές, διότι περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσει ποιοί και πόσοι διεθνείς παίκτες του θα αναχωρήσουν στο τέλος του μήνα από την χώρα μας ενόψει της τελικής φάσης του Κόπα Άφρικα.

Η διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Καμερούν προβληματίζει ιδιαίτερα τους Ερυθρόλευκους, καθώς μπορεί να απουσιάσουν για ένα μήνα έξι - οκτώ ποδοσφαιριστές και δη σημαντικοί στο παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ