ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηριών για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του αρκετά κόσμο και στην αναμέτρηση της Πέμπτης (18/8) στην Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού με τους "ερυθρόλευκους" να ενημερώνουν για τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται μετά την Μπρατισλάβα να ταξιδέψουν και στην Κύπρο για το παιχνίδι της Πέμπτης (18/8) για το Europa League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ.

Οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηριών τόσο από το "Γ. Καραϊσκάκης" όσο και στην Κύπρο για να διευκολύνουν τους οπαδούς τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα των play off του UEFA Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα διεξαχθεί στο “Στάδιο Γ.Σ.Π” στην Λευκωσίας, την Πέμπτη 18/8/2022 στις 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Τρίτη 16/08 και την Τετάρτη 17/08 (10:00 – 18:00), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν και από το εκδοτήριο (Βόρειο Κερκίδα) στο στάδιο Γ.Σ.Π., την Τετάρτη 17/08 (11:00 – 18:00).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του ή την κάρτα φιλάθλου, την Αστυνομική Ταυτότητα του ή το Διαβατήριο του.

Για τους φιλάθλους μας στην Κύπρο οι οποίοι δεν έχουν κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα μπορούν να την προμηθευτούν μαζί με το εισιτήριο του αγώνα τις προαναφερόμενες ώρες στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Για εκείνους που έχουν κυπριακή υπηκοότητα απαιτείται η επίδειξη κυπριακής κάρτας φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 € και 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ