ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ολυμπιακός: Ο Πέλκας στο βασικό σχήμα της Φενέρμπαχτσε

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Άνκαραγκουτσου.
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε © 2021 ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι, οριστικά, μεταξύ των 11 που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των τουρκικών μέσων ότι ο Δημήτρης Πέλκας θα βρίσκεται στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βίτορ Περέιρα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Σουκρού Σαράτσογλου (19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24).

Ο Πορτογάλος προπονητής και άλλοτε τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν έχει στη διάθεσή του τον Μεσούτ Εζίλ εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αντ' αυτού τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος σύμφωνα με τη διάταξη που προκύπτει από την UEFA θα αρχίζει τις προσπάθειές του από την αριστερή πλευρά της επίθεσης στο 3-4-3. Ένα σχεδιασμό με το οποίο παρατάσσει και την ελληνική ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Συνολικά η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε αποτελείται από τους: Αλτάι, Μιν Τζάε, Σάλαϊ, Νόβακ, Οσάγι-Σάμιουελ, Γιαντάς, Λουίζ Γκουστάβο, Καντίογλου, Ρόσι, Πέλκας και Βαλέντσια.

Στον πάγκο θα κάθονται οι: Εζέρ, Τσετίν, Μέγερ, Μπερίσα, Ακσάι, Γκιουμούσκτς, Ζάιτς, Σανλιτούρκ, Κουρτουλάν

Βραδιά με Game Night

Μην χάσετε την Game Night στις 22:15 με τον Παντελή Βλαχόπουλο για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, σε ποδόσφαιρο (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) και μπάσκετ (Παναθηναϊκός). Μαζί του οι Θέμης Καίσαρης, Τσάρλυ και Βασίλης Σκουντής.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ