ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Όρελ Γκρίνφιλντ από το Ισραήλ σφυρίζει στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς

Ο Όρελ Γκρίνφελντ από το ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | 12 Ιανουαρίου 2020
Ο Όρελ Γκρίνφελντ από το ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | 12 Ιανουαρίου 2020 IN TIME

Η UEFA έκανε γνωστό τον διαιτητή του επαναληπτικού για του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και αυτός θα είναι ο Όρελ Γκρίνφιλντ από το Ισραήλ.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την Λουντογκόρετς με τον Μαρτίνς μάλιστα να τα εκφράζει στο τέλος της αναμέτρησης. Μια μέρα μετά η UEFA έκανε γνωστό τον διατητή της ρεβάνς που είναι ο Ισραηλινός, Όρελ Γκρίνφιλντ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ρόι Χασάν και Ιντάν Γιαρκόνι και τέταρτος ο Γκαλ Λέιμποβιτς.

Ο έμπειρος ρέφερι είχε οριστεί τον περασμένο Μάιο στα παιχνίδια των playoffs ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακός και ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ως διαιτητής VAR.

Επίσης ήταν ρέφερι στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα (2-3) ενώ έχει σφυρίξει και αγώνα Superleague και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου του 2020 το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (1-0).

Σε παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει βρεθεί στο ματς του Europa League με την Αστάνα στο Καζακστάν το 2016 (1-1), αλλά και στο παιχνίδι των προκριματικών με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία το 2019, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 1-0.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ