ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ντε λα Φουέντε διεκδικεί τη θέση του Ροντρίγκες στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Ντε Λα Φουέντε κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό | 13 Αυγούστου 2022
Ο Ντε Λα Φουέντε κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό | 13 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε θα δηλώθει στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού και αναμένεται να πάρει τη θέση του Ροντρίγκς.

Όπως και παραμονές των αγώνων με την Σλόβαν, έτσι και τώρα ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει χρήση του δικαιώματός του για (μία ή δύο) αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού (18 και 25 Αυγούστου) στα play-offs του Europa League.

Πριν από τα ματς με τους Σλοβάκους, ο Κορμπεράν συμπεριέλαβε στη λίστα της UEFA τον Άβιλα και τον Μπα αντί του Χουάνγκ (δεν είχαν έρθει τα χαρτιά του από τη ρωσική ομοσπονδία) και του Καρβάλιο. Τώρα, ο Ισπανός τεχνικός, λογικά, θα προσθέσει τον Ντε λα Φουέντε και τον Λάιντνερ ή αν προλάβει ο Ολυμπιακός και κάνει κι άλλη μεταγραφή τον καινούργιο παίκτη.

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε διεκδικεί τη θέση του Ροντρίγκες, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και όλα δείχνουν ότι μάλλον δεν προλαβαίνει ούτε τον αγώνα ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι αναμένουν τα χαρτιά του Αμερικανού εξτρέμ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και μπορούν να κάνουν την αλλαγή στη λίστα μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι (17/8).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από εκεί και πέρα, αν ο Βρσάλικο ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού έχει καλώς. Αν ο Κροάτης δεν τα καταφέρει, τότε στη λίστα μπορεί να προστεθεί ο Λάιντνερ. Εκτός κι αν ο Ολυμπιακός κάνει μεταγραφή κι άλλου ξένου παίκτη μέχρι την Τρίτη (16/8) και προλάβει να έχει και την κάρτα του μέχρι την επόμενη μέρα. Πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον Βρσάλικο θα έχει το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο την Τρίτη, οπότε θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις.

Επίσης, αξίζει να τονιστεί πως η ενσωμάτωση του Βρουσάι στην ευρωπαϊκή λίστα ήταν μία επιλογή του Κορμπεράν, που δεν επηρέασε τις θέσεις των άλλων ποδοσφαιριστών. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν πήρε τη θέση κάποιου άλλου συμπαίκτη του, απλά προστέθηκε στους γηγεγείς όπου ο Ολυμπιακός έχει τον Ανδρούτσο και τον Τζολάκη. Ο Κορμπεράν ήθελε μία επιπλέον λύση στα εξτρέμ, υπό την έννοια ότι και ο Ροντρίγκες και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι τραυματίες.

Σε σχέση, λοιπόν, με την προηγούμενη λίστα των αγώνων με την Σλόβαν, τώρα για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Χουάνγκ πήρε τη θέση του Κανέ, ο Χασάν αυτή του Τικίνιο που συνεχίζει την καριέρα του στη Μποταφόγκο, ο Κούτρης εκείνη του Σωκράτη και προστέθηκε ως έξτρα λύση ο Βρουσάι.

Το γεγονός ότι ο Καρβάλιο έμεινε πάλι εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι μία εξέλιξη που ίσως οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του Πορτογάλου μέσου στην πειραϊκή ομάδα, ενώ ο Κανέ φαίνεται πως έχει χάσει έδαφος στην ιεραρχία των κεντρικών χαφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ