ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας παίζει διαρκώς στα κόκκινα, έχει ενοχλήσεις, αλλά ξεπερνάει τις δυσκολίες

Ο Γιώργος Μασούρας θα είναι εκ των βασικών όπλων του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στους ομίλους του Champions League
Ο Γιώργος Μασούρας θα είναι εκ των βασικών όπλων του Πέδρο Μαρτίνς στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στους ομίλους του Champions League INTIME

Η μαγνητική του Γιώργου Μασούρα δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ είναι αποφασισμένος να παίξει στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Γιώργος Μασούρας προφυλάχτηκε στην προπόνηση της Τρίτης (16/8) εξαιτίας νέων ενοχλήσεων στον προσαγωγό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ευτυχώς για τον Ολυμπιακό δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και είναι αποφασισμένος να δηλώσει "παρών" στην πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη (18/8, 20:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας για τα playoffs του Europa League.

Η πραγματικότητα είναι πως ο έμπειρος επιθετικός παίζει στα κόκκινα διαρκώς, καθώς να θυμίσουμε πως αγωνίστηκε 120 λεπτά στην Μπρατισλάβα στο ματς με τη Σλόβαν με ένεση για τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους προσαγωγούς στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Ωστόσο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν το έβαλε κάτω, αλλά έπαιξε, μοίρασε δύο ασίστ, είχε δοκάρι, σκόραρε στη διαδικασία των πέναλτι και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φύγει από την Σλοβακία με το εισιτήριο της πρόκρισης στα play-offs του Europa League.

Ο Μασούρας είναι έτοιμος πάλι να σφίξει τα δόντια προκειμένου να αγωνιστεί εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε αυτό το σημαντικό ματς. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολογίζει στον Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση και δεν έχει δηλωθεί καν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια με την κυπριακή ομάδα, ενώ τραυματίας είναι και ο Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Μασούρα στην αποστολή.

Ο Έλληνας επιθετικός θα υποβληθεί σε τεστ ετοιμότητας στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (17/8) στο Ρέντη και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αγωνιστεί ακόμη και αν χρειαστεί να κάνει ένεση. Υπενθυμίζεται, ότι ο Κορμπεράν θα ανακοινώσει την ερυθρόλευκη αποστολή λίγο μετά τις 11πμ., η οποία θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι για την Κύπρο.

Το ευχάριστο για τον Κορμπεράν είναι πως ακολούθησαν την Τρίτη (16/8) όλο το προπονητικό πρόγραμμα ο Εμβιλά, ο Ζινκερνάγκελ, ο Μαντί Καμαρά, ο Μπα, ο Ραντζέλοβιτς και ο Ανδρούτσος οι οποίοι είχαν ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα. Οι παραπάνω επιστροφές είναι σημαντικές για τον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα στο οποίο κρίνεται η συμμετοχή της πειραϊκής ομάδας στους ομίλους του Europa League.

Υπενθυμίζεται, πως μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (17/8), ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε έως δύο αλλαγές στην λίστα της UEFA για τα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού, η μία εκ των οποίων αναμένεται να είναι η παρουσία του Κόνραντ ντε λα Φουέντε.

Κυκλοφορούν την Τετάρτη (17/8) τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι ναι μεν έχουν το μυαλό τους αυτή τη στιγμή στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά ταυτόχρονα πλησιάζει το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (21/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1, LIVESPORT24) στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου, τα οποία θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη (17/8) μέσω ίντερνετ από την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (από τις 11 το πρωί μέχρι εξαντλήσεως τους) και από την Πέμπτη (18/8) από τα εκδοτήρια του γηπέδου (καθημερινά 10:00 – 18:00, το Σάββατο 10:00 – 15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10, 15, 20, 30, 40, 50, 100 (VIP) και 150 (VVIP).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ