THE SPORTS ECONOMIST

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει τον Σισέ στην Αλ Γκαράφα

Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν INTIME SPORTS

Κίνηση για να αποκτήσει τον Παπέ Σισέ θα κάνει η Αλ Γκαράφα, κατόπιν υπόδειξης του τέως προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Εύλογη η προ ημερών σεναριολογία περί ενδιαφέροντος, πρότασης, τσεκαρίσματος (οτιδήποτε, κρατήστε) από την Αλ Γκαράφα, τη νέα ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Κατόπιν επιλογής του Ίβηρα τεχνικού έγινε άλλωστε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, η αγορά του Μαυριτανού επιθετικού από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και τώρα που φέρεται να βρίσκεται προ της εξόδου εμφανίστηκε εκ νέου να συνδέεται με τον Πορτογάλο προπονητή.

Δεν ισχύει. Ο Μαρτίνς δεν θέλει και δεν πρόκειται να κινηθεί για τον 27χρονο επιθετικό. Αντίθετα, έχει σταμπάρει έναν άλλον πρώην παίκτη του, τον Παπέ Σισέ.

Γνωρίζει το στάτους του Σενεγαλέζου στους "ερυθρόλευκους", γνωρίζει πως είναι πλέον κοινό ζητούμενο (για Ολυμπιακό και ποδοσφαιριστή) μια μεταγραφή και έχει ενημερώσει τους υπευθύνους της Αλ Γκαράφα για την επιθυμία του.

Συμφωνημένη λοιπόν και δεδομένη εκ μέρους της ομάδας του Κατάρ η προσπάθεια απόκτησης του διεθνή Σενεγαλέζου στόπερ, η πλευρά του οποίου είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του πρώην προπονητή του, κάτι που σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζεται αρνητικά, ειδικά συνυπολογίζοντας το οικονομικό δέλεαρ μιας τέτοιας μετακίνησης.

Σαφώς και ο Σισέ, αλλά και ο Ολυμπιακός ποντάρουν στη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο προκειμένου και μνηστήρες να προκύψουν αρχικά και κατ’ επέκταση να αυξηθούν και έτσι να δημιουργηθεί η απαιτούμενη ζήτηση ώστε να επιτευχθεί το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο για την πώληση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού.

Μία λοιπόν, η πρώτη, είναι η Αλ Γκαράφα, με την πρόθεση των ανθρώπων της – επειδή ακριβώς γνωρίζουν την… πασαρέλα που κάνει αυτές τις μέρες ο Σισέ στο έδαφος τους μάλιστα – είναι η κίνηση προς τον Ολυμπιακό να γίνει άμεσα. Αν δεν έχει γίνει ήδη.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ