ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έκοψε τελευταία στιγμή το δανεισμό του Ανδρούτσου στη Φένλο

Ο Θανάσης Ανδρούτσος σε φάση από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο
Ο Θανάσης Ανδρούτσος σε φάση από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τη Φένλο για τον εξάμηνο δανεισμό του Θανάση Ανδρούτσου αλλά ο Μαρτίνς κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή είπε όχι στην παραχώρηση του 24χρονου μέσου.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησε βασικός την Κυριακή (24/1) το μεσημέρι στο Περιστέρι στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου με 1-0. Αγωνίστηκε και πάλι στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ραφίνια, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και την καλή του εικόνα στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων. Και στο Περιστέρι είχε θετική εμφάνιση αναγκάζοντας τον Μαρτίνς να πει καλά λόγια για το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε να έρθει το βροντερό όχι του Πέδρο Μαρτίνς στο δανεισμό του 24χρονου Έλληνα ο οποίος υπό διαφορετικές συνθήκες την Κυριακή (24/1) θα βρισκόταν στην Ολλανδία και θα ήταν συμπαίκτης του Γιώργου Γιακουμάκη στη Φένλο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από τη χώρα της τουλίπας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για το πως έχει η ιστορία με τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος αν και ήταν κυριολεκτικά με τα εισιτήρια στα χέρια και γνώριζε πως την Πέμπτη (21/1) θα πετούσε για την Ολλανδία, είδε τον Πέδρο Μαρτίνς να λέει όχι και να μην δίνει την τελική συγκατάθεση του.

Ο Ανδρούτσος βλέποντας πως δεν έχει το χρόνο που ήθελε στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν αναζητούσε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του για το επόμενο εξάμηνο. Την ίδια ώρα η Φένλο είχε βγει στην αγορά για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή με έναν ή και δύο παίκτες. Έχοντας μάλιστα στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της φετινής Eredivisie, τον Γιώργο Γιακουμάκη κοίταξε και προς Ελλάδα.

ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Στο μεταγραφικό της στόχαστρο βρέθηκαν οι Θανάσης Ανδρούτσος και Χρήστος Δώνης. Δύο υποθέσεις που έτρεξαν παράλληλα με τον μέσο του Ολυμπιακού που φέτος παίρνει χρόνο ως δεξιός μπακ να είναι στην κορυφή της λίστας σε περίπτωση που τελικά η Φένλο αποκτούσε μόνο έναν.

Η Φένλο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ολλανδία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού ο οποίος είπε το ναι, ενημέρωσε και τον διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε αρχίσει να μοιράζεται την πληροφορία με τους συμπαίκτες του στο Ρέντη και να ετοιμάζει τα πράγματα του.

Αυτό που είχαν ενημερώσει όμως από την πρώτη στιγμή από τον Ολυμπιακό τους ανθρώπους της Φένλο ήταν πως ο Ανδρούτσος θα έπαιζε κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας και εν συνεχεία θα αποχωρούσε. Για αυτό και οι Ολλανδοί την ίδια μέρα, την περασμένη Τετάρτη οριστικοποίησαν τον δανεισμό του Χρήστου Δώνη από την Άσκολι και περίμεναν τα νεότερα για τον Ανδρούτσο.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΒΑΛΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΠ

Ο 24χρονος μέσος έπαιξε στο Αγρίνιο και ήταν, σε ένα ακόμη ματς, εξαιρετικός ως δεξιός μπακ. Σε ένα παιχνίδι που μάλιστα προτιμήθηκε για το δεξί άκρο αντί του Ντρέγκερ είχε καλή παρουσία, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και ήταν εκ των καλύτερων του Ολυμπιακού.

Η παρουσία αυτή φαίνεται πως ήταν αυτή που οδήγησε τον Μαρτίνς στο να πει το οριστικό όχι στο δανεισμό του Ανδρούτσού και να τον διατηρήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού δίνοντας του από εδώ και πέρα τις ευκαιρίες να παίξει και να δείξει την αξία του όπως έγινε στο Περιστέρι.

Ίσως αυτή τη στιγμή ο 24χρονος Έλληνας να είναι ψηλότερα στην ιεραρχία από τον Ντρέγκερ. Αυτό τουλάχιστον δείχνει και το όχι του Πέδρο Μαρτινς για το δανεισμό του του Ανδρούτσου αλλά και οι πράξεις του Πορτογάλου προπονητή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ