ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων

Ο Μαρσέλο και ο Χάμες στην προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Μαρσέλο και ο Χάμες στην προπόνηση του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του με διπλή προπόνηση το Σάββατο (3/12) πριν από το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης (4/12, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Επανήλθε ο Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (4/12, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Σταντάρ Λιέγης στο τελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων στην Ισπανία.

Οι Πειραιώτες το Σάββατο (3/12) συνέχισαν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση. Ο Μαρσέλο, ο οποίος είχε αποχωρήσει με τραυματισμό στο ματς με τη Χάντερσφιλντ, επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό ακολούθησε ο Λάιντνερ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

"Η έκτη ημέρα παρουσίας του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα περιλάμβανε διπλή προπόνηση στο Arroyo Enmedio. Την Κυριακή (4/12, 16.00) οι «ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σε φιλικό τη Σταντάρ Λιέγης στο «Marbella Football Center» και το πρόγραμμα του Σαββάτου (3/12) προσαρμόστηκε στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του αγώνα απέναντι στη βελγική ομάδα.

Το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στο πρέσινγκ. Η ομάδα προσπαθούσε να κλέψει τη μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται και ασκούσε πίεση στο σημείο όπου θεωρούσε ότι ο αντίπαλος έχει δυσκολία στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Ακολούθως, ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του δούλεψαν κυρίως ατομικά την αμυντική γραμμή ώστε να αποφύγει τις πάσες στην πλάτη της άμυνας και εν συνεχεία ατομικά με τους μέσους και με τους επιθετικούς με πάσες στον χώρο, με κινήσεις μέσα στην περιοχή ύστερα από σέντρες από τα πλάγια.

Η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε σε στατικές φάσεις, σε κόρνερ και φάουλ, τα οποία ήταν προσαρμοσμένα στο πώς αμύνεται ο αντίπαλος. Ο Μαρσέλο επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ Λάιτνερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ