ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ροντρίγκες για Σλόβαν

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ροντρίγκες για Σλόβαν
INTIME SPORTS

Την τελευταία στιγμή πρόκειται να διευκρινιστεί η συμμετοχή ή μη του Γκάρι Ροντρίγκες στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ταξίδι στην Μπρατισλάβα και το δεύτερο ματς με τη Σλόβαν (11/9, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD) στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν είναι βέβαιο πως θα προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα την προσεχή Πέμπτη (11/9, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD).

Ο Κάρλος Κορμπεράν θα τον είχε δεδομένα στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβακία, διότι έχει ανάγκη από παίκτη με ταχύτητα στα άκρα της επίθεσης, αλλά οι νέες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο 31χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο καθιστούν για την ώρα αμφίβολη την παρουσία του.

Ο Ροντρίγκες είχε χάσει τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά στο πρώτο με τη Σλόβαν χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή κατά το τελευταίο τέταρτο, αντί του Γιώργου Μασούρα. Θα διεκδικούσε μάλιστα θέση βασικού στη ρεβάνς της Πέμπτης.

Προς το παρόν ο Κορμπεράν θα πρέπει να περιμένει για να ξέρει αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ